Om El-let

El-Let er en dansk virksomhed, som udvikler, fremstiller og sælger elektriske kvalitetsprodukter til private kunder, erhvervs kunder, såvel som kommuner, institutioner, plejehjem m.v. i Danmark og resten af Europa

Vi tilbyder et bredt udvalg af el-køretøjer, herunder el-barnevogn, alm. Barne/kombivogne, el-sækkevogne, el-trillebør, el-cykler, el-kistetrækker, el-scootere, el-kørestole i alle størrelser. 

Vi arbejder løbende på at skabe nye og forbedrede produkter, som er brugervenlige, funktionelle og tilpasset kundernes behov, og som samtidig har et tiltalende design. Alle vores el-køretøjer er designet til de nordiske vind- og vejrforhold og giver brugeren større bevægelsesfrihed og dermed øget livskvalitet.

Vores mål er til stadighed at kunne tilbyde prisrigtige kvalitetsprodukter til private kunder, såvel som erhvervskunder, kommuner, institutioner, plejehjem m.v.

Med mere end 15 års erfaring i branchen samt en stab af dygtige medarbejdere er vi godt rustet til at vejlede og rådgive og - om nødvendigt - udarbejde tilpasninger og specialløsninger efter brugerens behov. Vores salgskonsulenter giver gerne en uforpligtende demonstration af vores el-køretøjer. 

Vi kan nu også tilbyde markeds bedste og godkendte Litium batterier, som vi via vores kompetente el-teknikere sammensætter således at de kan anvendes til 90 % af markeds el-køretøjer. 

Vores mobile serviceafdeling kommer overalt i Danmark og vælger du at tegne et serviceabonnement er du sikret hurtig service og professionel hjælp, hvilket giver dig en ekstra tryghed i hverdagen.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig og gøre din dagligdag lettere og mere behagelig. 

Med venlig hilsen

Team El-Let