EL-bør

Hvad enten vi arbejder med sand, jord, beton eller belægningsarbejde eller kaster os ud i større renovations- arbejde, så ved de fleste af os, hvad en øm ryg er, når vi stiller trillebøren tilbage på sin plads. Men sådan behøver det ikke være længere.

Vores egen producerede 3 hjulet el-hjulbør hører til blandt de stærkeste og mest robuste på markedet og kan enten bruges som hjulbør eller separat sækkevogn. Sækkevognen er udstyret med en meget stærk 800 Watt motor, samt elektrisk tippeanordning.

Børen kan levers med 450 L stærk bør, eller lidt mindre alubør.

Den 800 watts store elmotor og dertil 110amp. curtisstyring, giver sækkevognen/ børen en last evne helt optil 700 kg.

Sækkevogen har udskiftelig blad, dette gør den særdeles velegnet til kørsel med gravsten op til 700 kg. Det elektriske vippe/ tippeanordning gør det meget let at flytte sten fra grvsted uden træk og løft. Ligeledes stilles stenen helt uden brug af mange krafter. dette kan gøres pga. patenteret kontra modhold i jorden. Under kørsel kan bladet køres op af sækkevognen så stenen bliver vægtløs hen over hjulene.

Samme sækkevogn kan leveres med gaffelblad. Denne model er specialudviklet til kørsel med kvartpaller mursten. Dette gør det muligt at flytte stenpallerne fra europallerne og til murmand helt uden anstrengelser på stort set alt slags underlag/terræn!

På trods af den store last evne gør den kørslen til en leg, her er tale om et utrolig driftsikker, service fri og lydløs hjælpeværktøj som lynhurtig bliver din bedste arbejdskollega. Leveres med 1 oplader, 800 Watt motor samt strøm til en arbejdsdag.

Lastevne helt optil 450 l/ ca. 600 kg.

Tippes elektrisk

Totalbredde 86 cm.

Motor / styring

  • Motoren er indelukket i en vandtæt og stødsikker kasse. 
  • 800 watts stor gear-motor med differentiale og dertil stærk 110 amperes curtis styring.
  • Curtis styring, giver en last evne helt optil 700 kg. og slår selv fra ved overlast.

På trods af den store last evne gør den kørslen til en leg, her er tale om et utrolig driftsikker, service fri og ikke mindst hydraulik fri samt lydløs hjælpeværktøj som lynhurtig bliver din bedste arbejdskollega.